Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YTHard

NSOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ilkMAPo.jpg

Szukasz idealnego serwera dla siebie i swoich znajomych?
Masz dosyć niedopracowanych serwerów, pełnych błędów, opóźnień (lagów)?

Idealnie trafiłeś! Jesteśmy w stanie zaoferować swoim graczom serwer wojen gildii oparty na sektorach hostowany

przez firmę OVH na dwóch serwerach dedykowanych (łącznie 16 rdzeni 64 GB RAM). Gwarantujemy płynną rozrywkę przy limicie 2000 graczy.

Średnia ilość graczy w ciągu dnia utrzymuje się na poziomie ~400, posiadamy Team Speak 3 udostępniany przez serwer partnerski.

Adres do połączenia się z serwerem: YT2HARD.PL

Adres strony SMS (aktualnie tylko sklep SMS): WWW.YT2HARD.PL

Dołącz już teraz i sprostaj nieskończenie wiele wyzwaniom!

Opublikowano

@booterxyz kolejne twoje serwery zapowiadają się świetnie :D nssv (survival start w piątek) ythard (start w piątek) :D ciekawe ile będzie osób łącznie na tych serwerach! Na pewno wbije i zagram na serwerze! 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Nie ma to jak kraść serwery komuś i podszywać się...

@nie polecam serwerka, ponieważ widać po poziomie właściciela, iż jest złodziejem i nie dotrzymuje słów. 

banner.png

Opublikowano

Nie ma to jak kraść serwery komuś i podszywać się...

@nie polecam serwerka, ponieważ widać po poziomie właściciela, iż jest złodziejem i nie dotrzymuje słów. 

Idź się popisywać gdzieś indziej.

Bajo

Opublikowano

To w końcu będą sektory, czy nie? Nie zdecydowani, jak kobiety ( bez urazy laski :D ). Dodam, że jeden z członków administracji lubi rozwalać inne serwery, przez co, dla mnie i dla mojej ekipy serwer spalony. Ach i jeszcze ta faworka.... ( wiele jej na scenie YT'ba). Do samego bootera nic nie mam, ale zacząłbym od ogarnięcia reszty administracji. Elo ;)

Opublikowano

To w końcu będą sektory, czy nie? Nie zdecydowani, jak kobiety ( bez urazy laski :D ). Dodam, że jeden z członków administracji lubi rozwalać inne serwery, przez co, dla mnie i dla mojej ekipy serwer spalony. Ach i jeszcze ta faworka.... ( wiele jej na scenie YT'ba). Do samego bootera nic nie mam, ale zacząłbym od ogarnięcia reszty administracji. Elo ;)

Cała poprzednia administracja została wyrzucona, jest nowa z NSSV.

Opublikowano

@nie moge wbic kupiłem rezerwacje slota napisalo ze poprawnie. a pisze ze nie jestem na wh.

O co chodzi? 

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Po co ktos robi ... ythard i yt2hard....?

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...